Lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale continuă şi în alte zone din oraș

241
Lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale continuă şi în alte zone din oraș - x-modernizare-2-1697198723.jpeg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. În acest sens, echipele Confort Urban intervin săptămâna aceasta în următoarele zone: în cartierul Faleză Nord, pe strada Chiliei, pe sectorul delimitat de strada Viceamiral Ioan Murgescu și strada Ion Rațiu și pe strada Maramureș, pe tronsonul cuprins între strada Panait Cerna și strada Ion Rațiu. Aici au loc ample lucrări de reconfigurare a trotuarelor, se montează borduri noi, iar suprafețele trotuarelor sunt consolidate prin așternerea unui strat de piatră. În plus, au precizat reprezentanţii municipalităţii, vor fi recondiționate trotuarele cu un strat nou de asfalt destinat traficului pietonal și vor fi construite casete pentru spații verzi.

De asemenea, în cartierul Palazu Mare, pe strada Sentinelei, se scot dalele din beton de pe trotuare, vechi de peste 30 de ani, se stabilizează terenul cu piatră, iar la final se va așterne un strat nou de asfalt destinat traficului pietonal. Pe strada Topolog și pe strada Cutezători se reabilitează aleile de acces între blocuri și aleile de acces în scările blocurilor. În acelaşi timp, scările de acces spre plaja Modern, din zona străzii Vasile Alecsandri, sunt recondiționate prin adăugarea unor confecții metalice după care se va așterne armătura și sunt returnate treptele cu beton. Totodată, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de strada Soveja și bulevardul Tomis, se refac aleile de acces în scările blocurilor, precum și cele dintre blocuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4785 secunde