Infrastuctura pietonală din alte cartiere constănţene este în curs de modernizare

309
Infrastuctura pietonală din alte cartiere constănţene este în curs de modernizare - x-lucrari-1-1686308705.jpeg

Articole de la același autor

Primăria Constanța continuă să îmbunătățească, în această perioadă, condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. Echipele Confort Urban intervin asupra părții pietonale în următoarele zone: pe strada Vasile Lupu din cartierul Tomis I, pe sectorul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, unde au loc ample lucrări de reconfigurare a trotuarelor. Aici se montează borduri noi, iar suprafețele trotuarelor sunt consolidate prin așternerea unui strat de piatră. De asemenea, sunt recondiționate trotuarele cu un strat nou de asfalt.

Apoi, în cartierul Coiciu, pe strada Fulgerului, se intervine asupra suprafețelor pietonale şi după ce au fost decapate total trotuarele, terenul este consolidat și sunt înlocuite vechile borduri deteriorate.

De asemenea, pe bulevardul Mamaia se lucrează la reamenajarea suprafeței pietonale pe tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie.

Și pe strada Vasile Pârvan se refac trotuarele și se construiesc casete pentru spații verzi, unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. În această zonă se montează pavele și borduri noi, după ce trotuarele au fost decopertate și consolidate cu piatră. În plus, pe strada Ioan Borcea, pe tronsonul cuprins între strada Unirii și bulevardul Mamaia au fost decapate trotuarele, s-au montat borduri noi, terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră și au fost construite casete pentru spații verzi. Suprafețele noilor trotuare sunt recondiționate prin turnarea unui nou strat de asfalt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.598 secunde