Infrastructura pietonală a fost modernizată în zonele rezidențiale din municipiul Constanța

588
Infrastructura pietonală a fost modernizată în zonele rezidențiale din municipiul Constanța - x-infrastructura-2-1679403673.jpeg
În această perioadă, Primăria Municipiului Constanța continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. Astfel, echipele Confort Urban intervin asupra părții pietonale în următoarele zone: pe străzile Andrei Mureșanu și Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu, se intervine asupra suprafețelor pietonale. După ce au fost decapate total trotuarele, terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri deteriorate. Potrivit Primăriei Constanța, în cartierul Poarta 6, pe strada Zefirului, se construiesc noi trotuare care vor delimita parcarea ce va lua locul garajelor demolate. De asemenea, se lucrează la stabilizarea terenului pe care se va construi noua parcare. Pe bulevardul Mamaia, se lucrează la reamenajarea suprafeței pietonale pe tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie. Aici, se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi.

Și pe strada Mihai Eminescu se refac trotuarele și se construiesc casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. Sunt demontate vechile borduri, trotuarele au fost decopertate și consolidate cu piatră peste care va fi așternut nisip. Totodată, în această zonă se montează pavele pe un strat suport de nisip, iar în paralel se decopertează carosabilul pentru a fi pregătit pentru asfaltare. De asemenea, pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă este pavată cu dale moderne. Lucrările au inclus refacerea trotuarelor și aleilor de acces din zona complexului și din proximitatea locului de joacă, precum și revitalizarea spațiilor verzi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.27 secunde