Lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale din oraș, în plină desfășurare

140
Lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale din oraș, în plină desfășurare - xtrotuare2-1676294470.jpeg

Articole de la același autor

La acest moment, se lucrează de zor la reabilitarea mai multor trotuare din cartierele constănțene. Astfel, echipele Confort Urban intervin asupra părții pietonale, în diferite zone ale orașului. De exemplu, pe străzile Maramureș, Nicolae Bălcescu, Andrei Mureșanu și Duiliu Zamfirescu se montează pavele moderne, după ce au fost decapate total trotuarele, terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri deteriorate. Și pe strada Mircea cel Bătrân, în zona blocului F2, se construiesc trotuare noi, care vor delimita parcarea ce va lua locul garajelor demolate.

Pe bulevardul Mamaia, se lucrează la reamenajarea suprafeței pietonale pe tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie.

Se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi. De asemenea, pe strada Mihai Eminescu se refac trotuarele și se construiesc casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. Pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă este pavată cu dale moderne. Lucrările au inclus refacerea trotuarelor și aleilor de acces din zona complexului și din proximitatea locului de joacă, precum și revitalizarea spațiilor verzi. Totodată, în cartierul Inel II, continuă lucrările de amenajare a spațiului de recreere situat la intersecția străzilor Dezrobirii cu Prelungirea Ion Roată. Aici se construiesc alei de acces și se amplasează borduri și pavele noi. În același timp se lucrează la infrastructura pietonală pentru a spori confortul cetățenilor și pe strada Bravilor, unde sunt construite trotuare de acces și sunt create noi locuri de parcare pentru riverani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5665 secunde