Mai multe localități, fără curent electric

171
Mai multe localități, fără curent electric - curent-1590938126.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Marți, 2 iunie, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.

În municipiul Constanța, între orele 9.00 și 12.00, sunt afectați consumatorii de pe strada Smaraldului și de pe strada Rubinului.

Între orele 10.00 și 14.00, sunt anunțate întreruperi în orașul Năvodari, pe străzile D1 și Prelungirea D17, iar între orele 9.00 și 17.00, în orașul Cernavodă, pe străzile Independenței, Păcii, Fundătura Câmpului, Gheorghe Doja și Prelungirea Seimeni. 
În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Oborului, Mare, Dispensarului și Primăverii, precum și în localitățile Siminoc, Valea Dacilor și Băneasa, pe strada Florilor.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde