Mâine este ultima zi pentru plata impozitelor și taxelor locale fără penalizări

165
Mâine este ultima zi pentru plata impozitelor și taxelor locale fără penalizări - spit-1443462631.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu și-au plătit încă taxele și impozitele locale pentru anul în curs mai au la dispoziție numai astăzi și mâine pentru a le achita fără penalizări.


Conform legilor în vigoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului al doilea se împlinește la data de 30 septembrie 2015. "Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, SPIT recomandă contribuabililor să achite la termen impozitele și/sau taxele datorate pentru: clădiri, teren, habitat, mijloace de transport, garaje, telefonie mobilă și pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța. Nivelul majorării de întârziere este de 2 la sută din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun.


Puteți achita taxele și impozitele locale la ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale, la stațiile OMV și agențiile Garanti Bank din Municipiul Constanța sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, prin sistemul Internet Banking, prin ordin de plată și mandat poștal. Pentru a evita aglomerația la ghișee este bine să alegeți una din variantele alternative.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6523 secunde