X

Manevrele în porturile din Constanţa, suspendate din cauza vântului puternic. Circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui

262
Manevrele în porturile din Constanţa, suspendate din cauza vântului puternic. Circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui - vantconstanta68303800-1680588060.jpg
Manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost suspendate marţi dimineaţă din cauza vântului puternic, iar în zona montană a judeţelor Bacău, Bihor, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Prahova şi Vrancea se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt impuse restricţii de trafic.


Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa şi A3 Bucureşti - Ploieşti se circulă pe un carosabil umed, pe alocuri fiind semnalate precipitaţii sub formă de ploaie. Vizibilitatea în trafic este bună, valorile sunt normale, dar este semnalat vânt lateral puternic.

Pentru reducerea riscului rutier, se recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos, să-şi asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale şi să folosească luminile de ceaţă dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde