Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, vizită în portul Constanţa

1140

Articole de la același autor

E.S. Kathleen Kavalec, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite ale Americii în România, a vizitat, vineri, 24 martie, portul Constanţa.

La sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, E.S. Kathleen Kavalec a avut discuţii cu directorul general, Florin Vizan, care a subliniat importanţa participării portului Constanţa la dezvoltarea relaţiilor de colaborare româno-americane. Alături de conducerea companiei, a participat la discuţii şi Bogdan Stelian Mîndrescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. 




„În actualul context al transporturilor de mărfuri la nivel internaţional, au fost prezentate facilităţile oferite de portul Constanţa, evidenţiindu-se avantajele pe care portul le poate oferi partenerilor săi.

Vizita a inclus un tur tehnic în portul Constanţa, la bordul navei «Anghel Saligny», în cadrul căruia au fost prezentate proiectele de investiţii şi facilităţile de depozitare şi încărcare a cerealelor”, au transmis reprezentanţii CN APMC. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4361 secunde