Bursa Nouă, clădire-simbol a Portului Constanţa, în plin proces de reabilitare

857
Bursa Nouă, clădire-simbol a Portului Constanţa, în plin proces de reabilitare - port-1678891990.jpg

Articole de la același autor

Bursa Nouă, clădire-simbol a Portului Constanţa, în care a funcţionat Bursa între anii 1940 şi 1947, se află în plin proces de reabilitare. Lucrările se axează pe consolidare, refacerea tencuielilor la exterior şi interior, recompartimentare şi modernizarea instalaţiilor electrice, termice şi alimentare cu apă.

Valoarea reparaţiilor este de 9,6 milioane lei şi este finanţată din surse proprii ale CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.

XXX

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a obţinut finanţare pentru proiectul de investiţii „E-COLD - Asigurarea condiţiilor electrice de racordare la cheu a navelor în Portul Constanţa”.

Scopul implementării proiectului este de conectare la reţeaua de energie electrică a navelor la ţărm, indiferent de tipul navei (de croazieră, RO-RO, ferry-boat, multifuncţionale, bulk carrier, tanker etc.), dimensiune, tensiune de alimentare, frecvenţă şi putere electrică solicitată.

Vor beneficia de instalarea tehnologiei cold-ironing zece dane - patru din zona Port Constanţa Nord şi şase din zona Port Constanţa Sud. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.651 secunde