Meniul turiștilor de la Blaxy Resort: carne stricată! OPC a închis blocul alimentar

588
1
Comandamentul Litoral al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, un control în cadrul stațiunii Blaxy Premium Resort din localitatea 23 August. Comisarii au verificat blocul alimentar și au găsit numeroase nereguli, dispunând închiderea temporară a acestuia, până la remedierea deficiențelor.

"În urma controlului, a fost aplicată o amendă de 30.000 de lei pentru prestarea de servicii care afectează viața, sănătatea și securitatea consumatorilor și lipsa de informații privind meniul și substanțele cu efect alergen. A fost dispusă oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor constatate și oprirea definitivă de la utilizare a produselor nesigure. 54,24 de kilograme de produse din carne, în valoare de 1.028 de lei, au fost distruse de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, cu proces verbal de distrugere", a declarat Paul Anghel, directorul general al ANPC.

Reamintim că Blaxy Premium Resort se află în localitatea 23 August, a fost deschisă oficial la începutul acestei veri și are o capacitate de câteva mii de turiști. 

Comentează știrea

Mircea André
9 iulie 2016
Opinia mea

Cu părere de rău..,nici eu nu am cuvinte de laudã, referitor la meniul restaurantului cu specific..,numai asiatic.Aș fi preferat să se servească și meniuri de consum internațional.Poate conducerea complexului Blaxy se va gândi la o reorientare a meniurilor ce vor fi servite în viitor.., altfel lasă mult de dorit.

Pagina a fost generata in 0.403 secunde