Misterul deslușit al cărucioarelor care dispar de la supermarket. Unde ajung de fapt acestea

14586
2
Misterul deslușit al cărucioarelor care dispar de la supermarket. Unde ajung de fapt acestea - carut-1668792739.jpeg

Articole de la același autor

Misterul cărucioarelor de la supermarket care, de cele mai multe ori, ajung în locuri nepotrivite a fost elucidat. Unde și cum dispar acestea, potrivit Gândul


De foarte multe ori, cărucioare pentru cumpărături au putut fi găsite în locuri în care nimeni nu se aștepta. De obicei, acestea pot fi observate în parcarea supermarketurilor, însă nu în locurile special amenajate, ci pe locurile unde ar trebui să fie mașini. Unii oameni au fost suprinși când le-au găsit lipite de autovehiculele lor, atunci când ieșeau din supermarket cu plasele pline de cumpărături.


Alteori, cărucioarele au fost văzute și în piețe, folosite așa cum se cuvine. Însă cel mai „plimbat” cărucior este de departe cel fotografiat într-un autobuz STB, dus de cine l-a „răpit” acolo unde era nevoie de el, pe un drum complet diferit față de raioanele dintr-un supermarket.






Comentează știrea

Constantean
18 noiembrie 2022
Mizerie la Kaufland Maritimo

4 carucioare de Auchan sunt in parcarea de la Kaufland Maritimo, pline cu averea unui homeless. Nimeni de la Kaufland n-are nimic de zis, chiar daca respectivul urineaza sub brazii de langa chioscul de grill! Pofta mare!

Ion
19 noiembrie 2022
parazitii sociali

o gramada de asa zisi politisti locali , se preumbla prin oras degeaba, nici unul ,nici un jandarm nu a vazut colorata cu acel carucior? de muncit nu muncesc, ajutoare sociale primesc non stop, taxe si impozite nu au platit in viata lor, cat ii mai ducem in spate pe acesti paraziti?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3013 secunde