MORŢI SUBITE ÎN RÂNDUL TINERILOR! Cum explică ministrul Alexandru Rafila acest fenomen îngrijorător

529
MORŢI SUBITE ÎN RÂNDUL TINERILOR! Cum explică ministrul Alexandru Rafila acest fenomen îngrijorător - ote5ndfmndk4zdq3ntawmmrjztm0mdqz-1660803661.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, la Antena 3, că nu poate asocia cu pandemia o serie de morți subite apărute în ultima perioadă inclusiv la persoane tinere.


„Acum eu nu aş vrea să leg neapărat de contextul pandemic această sitautie. Vreau să discut în general care sunt cauzele unei morţi subite. Un exemplu e legat de anevrisme ale vaselor de la nivel cerebral, adică un vas este dilatat şi în urma unui efort...Vreau să vă spun un lucru pe care l-am observat, şi mi-au spus şi legişti că l-au observat, în general persoanele care trec prin infectie (cu coronavirus) atunci când au complicaţii este din cauza unor tromboze care pot afecta fie funcţia pulmonară sau pot avea alte localizari inclusiv cerebrale. Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să avem un articol ştiinţific care să arate o creştere (a cazurilor de morţi subite) într-o anumita regiune, pe urmă se poate face o analiză amănunţită”, a declarat Rafila.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3117 secunde