Năvodari a luat locul stațiunii Mamaia la numărul de turiști veniți la mare de Ziua Copilului

281
Năvodari a luat locul stațiunii Mamaia la numărul de turiști veniți la mare de Ziua Copilului - plajanavodari3-1685640548.jpg

Articole de la același autor

Aglomeraţie mare pe litoral. 70.000 de turişti au numărat hotelierii. Plajele i-au întâmpinat cu soare şi o mare caldă, fără valuri. Cele mai animate staţiuni sunt cele din nordul litoralului.


În prima zi de vară calendaristică, Năvodari a fost vedeta. Şi-a primit turiştii cu vreme perfectă: 24 de grade Celsius în aer şi aproape tot atâtea în apă şi a fost mai aglomerată decât Mamaia. Mulţi turişti au intrat în mare de cum au ajuns.


“Vremea este superbă, după cum se vede. Atmosfera este la fel, cazarea este wow. Linişte, relaxare şi tot ce trebuie pentru o minivacanţă”, spune un turist. “Vom sta la mare până marţi. Copiii sunt foarte încântaţi că petrecem minivacanţa pe litoral”, zice altcineva.


Șezlongurile şi umbrelele au fost pregătite din prima zi de vară. Costă între 30 şi 50 de lei, adică o familie cu doi copii plăteşte 200 de lei pe zi pe o plajă scumpă, potrivit Observator.


Hotelierii se pregătesc să îşi treacă un record în palmares. “70.000 de turişti de Rusalii noi nu am mai avut de foarte mulţi ani. Vremea ne ajută foarte mult. Mamaia este staţiunea cea mai solicitată", declară Corina Martin, Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii.


Drumul spre plajă a fost pavat, însă, cu ambuteiaje. Sute de maşini au stat în coloană în zona Fetești. Acolo se circulă pe o bandă pe sens pentru că se lucrează la consolidarea podului peste brațul Borcea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5675 secunde