Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, întâlnire cu reprezentanţii AJOFM

301
Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, întâlnire cu reprezentanţii AJOFM - chelaru-sedinta-1685270669.jpg

Articole de la același autor

Administraţia publică din oraşul Năvodari ţine foarte mult la economia socială din localitate. În acest sens, primarul Florin Chelaru a convocat o întâlnire la „Centrul de Afaceri Năvodari” cu reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Constanţa.

„Am găzduit la Centrul de Afaceri Năvodari, o întâlnire tematică împreună cu reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța, cu participarea reprezentanților întreprinderilor sociale din orașul Năvodari. A fost un dialog aplicat, luna mai fiind declarată, prin lege, luna promovării economiei sociale.

În cadrul întâlnirii de lucru, am discutat despre măsurile concrete de sprijin pe care administrația publică locală le poate acorda, conform normelor legale în vigoare, întreprinderilor sociale existente în orașul nostru. Le-am transmis partenerilor mei de dialog deschiderea fără echivoc în a promova acest domeniu al economiei sociale la Năvodari și, totodată, angajamentul în a identifica în perioada următoare, alături de colegii mei, soluții la necesitățile și propunerile prezentate”, a transmis Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4016 secunde