Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă ordinară. Proiecte legate de infrastructură şi de transport

699
Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă ordinară. Proiecte legate de infrastructură şi de transport - fond-seedinta-cjc-1685270707.jpg

Articole de la același autor

Consilierii judeţeni din Constanţa au fost convocaţi în şedinţă ordinară pentru data de marţi, 30 mai, cu începere de la ora 13:00. Pe ordinea de zi se află 22 de proiecte care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.

Problema transportului judeţean din Constanţa a fost dezbătută în mai cadrul mai multor şedinţe, iar discuţiile vor continua, astfel că pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de atribuire a contractului de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate în județul Constanța-LOT3. La acest capitol, mai există şi proiectul de hotărâre privind depunerea proiectului Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi a unităților de învățământ preuniversitar care funcționează pe raza Județului Constanța și a cheltuielilor aferente.

Tot pe aceeaşi ordine de zi mai este şi proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Regulamentului serviciului de alimentare cu apă și de canalizare în unitățile administrativ teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța în care își desfășoară activitatea operatorul regional RAJA S.A Constanța.

Protecţia Copilului este o instituţie care a prezentat întotdeauna interes pentru Consiliul Judeţean Constanţa, astfel că aleşii judeţeni vor vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Protocoalelor de colaborare încheiate între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Consiliul Judeţean Constanţa prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa în cadrul proiectului „HUB de servicii MMSS – SII MMSS” cod SMIS 2014+ 130963.

Spitalul Judeţean Constanţa reprezintă un obiectiv important pentru CJC, astfel că pe ordinea de zi a şedinţei se află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului „Dotarea cu echipamente specifice în vederea digitalizării Spitalului Clinic Județean „Sfântul Apostol Andrei” Constanța”, a cheltuielilor aferente și a Acordului de parteneriat între Unitatea Administrativ Teritorială Județul Constanța, Consiliul Județean Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.

Întotdeauna drumurile din judeţul Constanţa au reprezentat o prioritate pentru CJC, astfel că aleşii judeţeni îşi vor îndrepta atenţia şi către proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate și a documentației de delegare a gestiunii serviciului de administrare a domeniului drumuri județene, poduri și podețe aflate în patrimoniul județului Constanta.

Nu în ultimul rând, consilierii judeţeni vor mai vota şi proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța a unor spații din interiorul imobilului situat în strada Nicolae Titulescu nr. 32, Municipiul Constanța, Județ Constanța, proprietate publică a Județului Constanța.

Şedinţa va avea loc în format fizic, în „Sala Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7215 secunde