Consiliul Judeţean Constanţa organizează o dezbatere publică cu privire la managementul judeţului

535
Consiliul Judeţean Constanţa organizează o dezbatere publică cu privire la managementul judeţului - cjc-dezbatere-1684495092.jpg

Articole de la același autor

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Consiliul Judeţean Constanţa organizează luni 22.05.2023, ora 10:00 în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ, situată în incinta Consiliului Judeţean Constanţa, Bulevardul Tomis, nr. 51, etajul 1, dezbaterea publică privind Proiectul de act normativ Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Constanţa în calitate de membru fondator la înfiinţarea Asociaţiei “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa”. Documentaţia poate fi consultată pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa, vwww.cjc.ro, secţiunea Anunţuri – Dezbatere publică.
Ordinea de zi conţine prezentarea succintă a motivaţiei şi a proiectului de act normativ supus dezbaterii publice şi Prezentarea verbală de către factorii interesaţi a propunerilor privind modificarea proiectului de act normativ supus dezbaterii publice. Modalitatea de comunicare a sugestiilor, opiniilor cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ se va realiza în format word şi se va transmite electronic la adresa de email [email protected], cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ pentru care se doreşte modificarea, reformularea, după caz. Fiecare participant, după intrarea în sala de şedinţă, se va înscrie pe lista de persoane prezente la şedinţa publică, iar luarea cuvântului se va realiza în ordinea înscrierii pentru participare la dezbatere. La dezbaterea publică sunt invitaţi să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toţi factorii interesaţi.  





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9944 secunde