Noi bilete de tratament pentru vârstnici! În ce stațiuni puteți pleca

504
1
Noi bilete de tratament pentru vârstnici! În ce stațiuni puteți pleca - bilete-tratament-1720524133.jpg

Articole de la același autor

Casa Județeană de Pensii (CJP) Constanța mai are disponibile, la acest moment, nouă bilete de tratament pentru seria 10 din data de 12.07.2024, în stațiunile Olănești, Vata de jos (Hunedoara), Sangeorz și Bușteni. Ca și până acum, persoanele interesate se pot prezenta la sediul instituției, cu o cerere tip, actul de identitate și certificatul de încadrare în grad de handicap, dacă este cazul.

Criteriile pentru obținerea unui bilet într-una din stațiunile balneoclimaterice din țară au rămas aceleași. Drept urmare, cei care nu au primit bilete de tratament în anii 2022 și 2023 au primit zece puncte, iar cei care au beneficiat de două bilete în perioadele de sezon nu au mai primit niciun punct.

Eliberarea biletelor se va face la fel, potrivit planificării anunțate telefonic fiecărui beneficiar, iar la expirarea termenelor sunt eliberate biletele nevalorificate. În cazul asiguraţilor, contribuţia este de 50% din valoarea biletului, dacă veniturile brute lunare sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral.

Comentează știrea

Xerko
Miercuri, 10 iulie

Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una---- https://use.my/rowirex

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1274 secunde