Live Text - Spania, prima finalistă de la EURO 2024, după ce a învins Franţa cu 2-1

693
LIVE TEXT - Spania, prima finalistă de la EURO 2024, după ce a învins Franţa cu 2-1 - cq9whrsv7gsava3vhq4xmzvvvmjvy1rd-1720524126.jpg

Articole de la același autor

Final de meci - Selecționata condusă de Luis de la Fuente se califică în finala Campionatului European din Germania, acolo unde va juca cu învingătoarea duelului dintre Anglia și Olanda.


Min. 90: De la margine se arată cinci minute de prelungiri

Min. 86: Mbappe îl depășește pe Laporte, pătrunde în careu, dar șutează peste poartă din poziție excelentă.


Min. 82: Yamal șutează puternic de la 22 de metri, mingea trece puțin peste poartă

Min. 62: Kolo Muani, Rabiot și Kante sunt înlocuiți de Barcola, Camavinga și Griezmann.


Min. 57: Mbappe pătrunde pe stânga, intră în careu și trage puternic, însă Unai Simon prinde mingea.Min. 53: Aurelien Tchouameni (Franţa) s-a demarcat de adversar şi a lovit balonul puternic cu capul, dar portarul Unai Simon a reținut cu siguranță.

Min. 46: Nico Williams pătrunde pe partea stângă, însă portarul Maignan îi iese în întâmpinare și interceptează mingea în afara careului. 


S-a reluat jocul. A început repriza secundă la Munchen. Nicio modificare în garniturile celor două echipe.


Pauză. Spania – Franța 2-1 Final de primă repriză. La pauză, Spania conduce Franța cu 2-1Două minute de prelungiri Min. 45: Arbitrul de la margine arată două minute suplimentare. Pe teren, spaniolii reușesc să țină balonul cât mai mult în posesia lor


Min. 25 - AUTOGOL: Dani Olmo pătrunde și șutează puternic din careul mare, iar mingea este deviată în plasă de Kounde.Min. 21: Spania restabilește egalitatea. Yamal trimite cu efect de la 22 de metri, mingea lovește bara și poposește în poarta lui Maignan.


Min. 9: Gol, Franța. Mbappe centrează perfect din banda stângă, iar Muani se înalță în careul mic și trimite cu capul balonul în plasă.

Prima semifinală de la EURO 2024 aduce faţă în faţă doi coloşi ai fotbalului european.

Este vorba despre Spania şi Franţa, formaţii care se vor întâlni în această seară, cu începere de la ora 22:00, la Munchen, pe Allianz Arena. În sferturi Spania a trecut de ţara gazdă, Germania, după un gol înscris în prelungiri, în timp ce Franţa a trecut la loviturile de departajare de Portugalia lui Cristiano Ronaldo. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri care îl va avea la centru pe slovenul Slavko Vincic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7186 secunde