Vacanță în siguranță pe litoral! Peste 100 de salvamari monitorizează plajele în acest sezon

406
1
Vacanță în siguranță pe litoral! Peste 100 de salvamari monitorizează plajele în acest sezon - salvamar-1720524200.jpg

Articole de la același autor

Pe tot parcursul sezonului estival, plajele din Constanța și Mamaia sunt monitorizate de peste 100 de salvamari și personal de prim ajutor, care își desfășoară activitatea zilnic între orele 08:30 și 19:30, pentru a asigura siguranța turiștilor. Din acest sezon, salvatorii au la dispoziție încă 10 foișoare în care îşi vor desfăşura activitatea de monitorizare a plajelor.

Turiștii sunt sfătuiți să fie atenți la steagurile arborate în punctele de salvamar înainte de a intra în apă. Steagul roșu cu galben indică faptul că plaja este supravegheată de salvamari, iar sub acesta pot fi arborate alte steaguri care transmit informații suplimentare. Steagul roșu semnalează că scăldatul este interzis din cauza condițiilor periculoase. Steagul galben avertizează că înotul nu este recomandat decât înotătorilor profesioniști. Steagul alb cu negru, în carouri, indică faptul că înotul este interzis, iar în acea zonă este permis doar accesul ambarcațiunilor. În absența oricărui steag de avertizare sau dacă este arborat doar steagul alb (opțional), înotul este permis fără restricții.

Astfel, turiștii sunt îndemnați să respecte indicațiile salvamarilor și să fie atenți la semnalizările afișate pentru a se bucura de o vacanță sigură și plăcută pe litoralul românesc.

Comentează știrea

Xerko
Miercuri, 10 iulie

Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una---- https://use.my/rowirex

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2778 secunde