Calitatea apei de pe litoralul românesc, excelentă! Îmbăierea este permisă în toate stațiunile

245
1
Calitatea apei de pe litoralul românesc, excelentă! Îmbăierea este permisă în toate stațiunile - calitate-apa-1720602623.jpg

Articole de la același autor

Direcția de Sănătate Publică monitorizează în fiecare sezon estival calitatea apei mării pe litoralul românesc. Analizele realizate de reprezentanții DSP Constanța au înregistrat concentrațiile de E. Coli și enterococi din apă.

Potrivit rezultatelor obținute de DSP Constanța la începutul lunii iulie, calitatea apei este excelentă, iar îmbăierea este permisă în stațiunile de pe malul mării.

În Năvodari și în Mamaia, toate punctele de recoltare au înregistrat valori care încadrează calitatea apei în categoria "Excelentă" pentru parametrii Escherichia coli și Enterococi. Astfel, îmbăierea este permisă în toate locațiile monitorizate.

În Constanța, la punctele de recoltă de la Delfinariu și Modern, s-au înregistrat valori satisfăcătoare pentru parametrii analizați, dar îmbăierea este permisă în ambele locații. Plajele din Corbu și Vadu au raportat valori care permit îmbăierea, deși unele puncte de recoltare au înregistrat valori de Enterococi apropiate de limita superioară a calității bune.

În Eforie Nord și Eforie Sud, toate punctele de recoltare au indicat o calitate excelentă a apei pentru parametrii analizați, facilitând îmbăierea în condiții optime. În Costinești, toate punctele monitorizate au raportat valori care permit îmbăierea în condiții de siguranță.

În concluzie, pe litoralul românesc, apa de îmbăiere în majoritatea zonelor este în parametrii normali, oferind turiștilor condiții perfecte pentru recreere și relaxare.

Comentează știrea

Xerko
Miercuri, 10 iulie

Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una---- https://use.my/rowirex

Pagina a fost generata in 0.2403 secunde