Noi modificări privind acordarea voucherelor de vacanță

361
Noi modificări privind acordarea voucherelor de vacanță - diurna-1692617556.jpg

Articole de la același autor

Legea voucherelor de vacanță suferă modificări constante, încă puse în dezbatere. Conform noilor prevederi, acestea vor avea o valoare mai mare, anume de 1.600 de lei. Bugetarii care încasează un salariu net de 8.000 de lei, nu vor mai beneficia, însă, de aceste facilități. Potrivit noilor revizuiri, suma care se acordă pentru voucherele de vacanță va crește de la 1.450 de lei la 1.600 de lei.

Pentru acest an, prevederile referitoare la voucherele de vacanță au fost supuse mai multor modificări de către Guvern. O modificare esențială mai constituie pragul salarial până la care funcționarii publici vor primi vouchere de vacanță și tichete de masă. Mai exact, toți angajații din sectorul public cu un salariu de până la 8.000 de lei net vor beneficia de vouchere de vacanță și tichete de masă. Mai mult decât atât, inclusiv personalul din instituții precum poliția, armata sau alte structuri de forță va avea posibilitatea să obțină rambursarea prețurilor pentru pachetele turistice, dacă salariul lor nu depășește suma de 8.000 de lei net.

Înainte de aceste modificări efectuate de Guvern, Ordonanța de Urgență prevedea ca limita menționată să fie de 10.000 de lei, salariul brut. La nivelul salariului brut de 10.000 de lei, beneficiile nu erau acordate tuturor angajaților din sectorul public care aveau un salariu net de 5.850 de lei. Cea mai recentă variantă a documentului stabilește că mult mai mulți funcționari publici vor beneficia de vouchere de vacanță și tichete de masă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2618 secunde