O nouă tactică a restaurantelor de a face faţă inflaţiei. Clienţii sunt multumiţi
Articole de la același autor
Unele restaurante, printre care şi cele mai mari lanțuri de fast-food, au găsit o metodă pentru a nu mai mări prea mult preţurile la mâncare, dar şi pentru a păstra clienții. Ideea a fost primită bine de toată lumea. Iată de ce.
În timp ce inflația este într-o continuă creştere, cantitatea porțiilor de mâncare scade. Unele restaurante, printre care şi cele mai mari lanțuri de fast-food, au decis chiar să elimine sucul din meniuri, în timp ce altele reduc din gramajul porțiilor.
Antreprenorii spun că aceasta este o soluţie pentru a nu mări şi mai mult preţurile, dar şi pentru a păstra clienţii.
Anul trecut, o porție de cartofi copți de 250 de grame costa 6 lei şi 50 de bani. Acum această cantitate are preţul de 7 lei. În schimb, o diferență mai mare vedem la friptura de pui.
În timp ce inflația este într-o continuă creştere, cantitatea porțiilor de mâncare scade. Unele restaurante, printre care şi cele mai mari lanțuri de fast-food, au decis chiar să elimine sucul din meniuri, în timp ce altele reduc din gramajul porțiilor.
Antreprenorii spun că aceasta este o soluţie pentru a nu mări şi mai mult preţurile, dar şi pentru a păstra clienţii.
Anul trecut, o porție de cartofi copți de 250 de grame costa 6 lei şi 50 de bani. Acum această cantitate are preţul de 7 lei. În schimb, o diferență mai mare vedem la friptura de pui.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 09 Martie 2021
Sâmbătă, 20 Februarie 2021
Vineri, 02 Octombrie 2020
Marţi, 21 Iunie 2022
Duminică, 03 Octombrie 2021
Joi, 05 Noiembrie 2020
Joi, 01 Octombrie 2020
Marţi, 28 Iulie 2020
Miercuri, 24 Iunie 2020