O parte din localitatea Cumpăna, fără curent electric

131
O parte din localitatea Cumpăna, fără curent electric - curent-1639595341.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Joi, 16 decembrie, în municipiul Constanţa, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii din localitatea Cumpăna, de pe străzile Veterani, Pompe RAJA, Taberei, Spicului, recoltei, Răzoare, Amurgului, Plopilor, Cimitirului, Liniştei, Cerealelor, Zootehniei, Şoseaua Constanţei, Nucilor, Trandafirilor, Preot Alexandru Dumitrescu şi Transformatorului.

În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în localităţile Cernavodă, Seimeni şi Seimenii Mici, iar, între orele 8.30 şi 12.30, în municipiul Mangalia, bloc Herghelie Cai Mangalia.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în localitatea Băneasa, pe străzile Trandafirilor, de la staţia Peco până la ieşirea spre localitatea Ostrov, D.J. Băneasa – Oltina, Stejarului, Fagului, Plopilor, Salcâmilor, Teilor, Cişmelelor, Duzilor, Stadionului, Nucilor, Foişorului, Luminii şi Măceşului, dar şi în localitatea Dorobanţu. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7924 secunde