O parte din staţiunea Mamaia, fără curent electric

158
O parte din staţiunea Mamaia, fără curent electric - curent-1645469075.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Marţi, 22 februarie, între orele 8.30 şi 12.30, sunt afectaţi consumatorii din staţiunea Mamaia – zona Cazino Sud, iar, între orele 8.30 şi 16.30, cei din municipiul Mangalia, de pe strada Horia Vintilă, şi cei din localitatea Techirghiol, de pe străzile Samuel Micu, Pericle Macri, Albinelor, Walter Mărăcineanu, Ciorabai Musa, Halil Cadâr, Măgura şi bulevardul Victoriei.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Petroşani şi în localitatea Nuntaşi, pe străzile Progresului, Olari, Podul Nou, Salcâmilor, Bujorului, Cartier noul, Florilor, Fermei, Câmpului. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4396 secunde