Poliţiştii locali participă la activităţi de formare profesională

157
Poliţiştii locali participă la activităţi de formare profesională - formare2-1651217785.jpg
Una dintre principalele priorităţi ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța face referire la activitatea de formare profesională și pregătire continuă a angajaţilor. Ca urmare, în cursul acestei săptămâni, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice au participat la o ședință de tragere cu armamentul și muniția letală din dotare în poligonul autorizat.

La această şedință au participat 54 de polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, fără a fi înregistrate evenimente. La final, toţi aceşti oameni ai legii care au fost prezenți la sedința de tragere au obţinut certificatul de absolvire a programului de formare iniţială și pot fi dotați cu arme letale de apărare şi pază sau cu arme neletale destinate pentru autoapărare, în vederea desfăşurării activităţilor specifice.

În urma evaluării activitaților executate se poate concluziona că rezultatele au fost foarte bune. Menţionăm că pe tot parcursul anului 2022, conform calendarului stabilit instituțional, ei vor executa ore de pregătire profesională similare. Scopul principal este de învățare a regulilor de siguranță, a stăpânirii tehnicilor de gestionare, mânuire și utilizare a armelor în mod legal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1924 secunde