Primăria Constanța dă startul programului privind casarea autovehiculelor uzate

981
Primăria Constanța dă startul programului privind casarea autovehiculelor uzate - fondcasare-1665594118.jpg

Articole de la același autor

Programul privind casarea autovehiculelor uzate din municipiul Constanţa începe vineri, 14 octombrie 2022, ora 10.00. Potrivit Primăriei Constanţa, acesta este destinat exclusiv persoanelor fizice, are caracter multianual, iar alocarea sumei din bugetul local pentru derularea programului se va face în funcție de disponibilitățile bugetare pentru fiecare an. În ceea ce priveşte soluționarea cererilor de obținere a stimulentului pentru casare pentru anul în curs, aceasta se va realiza respectând ordinea rezultată în urma procesului de înregistrare, fiecare formular având data, ora, minutul și secunda când a fost trimis.

„Numărul cererilor soluționate va fi în limita bugetului alocat, restul înregistrărilor urmând a face obiectul unor alte sesiuni de finanțare, în funcție de disponibilitățile bugetare ulterioare. După finalizarea procesului de înregistrare și stabilirea bugetului pentru anul 2022, vom publica tabelul ce va conține numărul înregistrării, data și ora înregistrării, inițialele numelui și prenumelui, ultimele două cifre ale codului numeric personal, precum și ultimele trei semne ale numărului de înmatriculare al autovehiculului. Persoanele fizice ce se vor identifica pe listă vor continua procesul de înregistrare în program prin depunerea cererii și a documentelor justificative, fie online, fie la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall”, au precizat reprezentanţii municipalităţii.

Dacă în urma procesării cererilor și a documentelor justificative vor fi identificate persoane fizice sau autovehicule care nu îndeplinesc condițiile de eligibilitate, locul acestora va fi luat de următoarele persoane înregistrate în ordine cronologică până la epuizarea bugetului alocat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.525 secunde