Primăria Constanța susține că nu este vinovată de incidentul petrecut la Târgul de Crăciun

7829
Primăria Constanța susține că nu este vinovată de incidentul petrecut la Târgul de Crăciun - 1-1701717791.jpeg

Articole de la același autor

Primăria Constanța a transmis câteva clarificări despre organizarea Târgului de Crăciun din parcul Oleg Danovski, unde în urmă cu câteva zile roata panoramică s-a blocat și mai multe persoane au avut nevoie de ajutor pentru a coborî din ea.


“Este esențial ca în municipiul Constanța să existe evenimente tradiționale de calitate în fiecare an, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. De aceea, Primăria Constanța impune condiții stricte celor care intenționează să organizeze evenimente în orașul nostrum”, au transmis reprezentanții instituției.


“Aceasta este situația și cu Târgul de Crăciun, organizat în parcul Oleg Danovski. Municipalitatea constănțeană a emis autorizația de funcționare, cu o serie de mențiuni.
Astfel:
-Autorizația de funcționare este valabilă sub condiția obținerii și respectării tuturor avizelor și autorizațiilor prevăzute de legislația specifică în vigoare la data desfășurării evenimentului;
-Organizatorului îi revine întreaga responsabilitate pentru eventualele pagube (distrugere de bunuri aparținând domeniului public/privat, persoanelor fizice/juridice) ocazionate de desfășurarea evenimentului Târg de Crăciun.


Și pentru că Primăria Constanța a dorit să ofere constănțenilor o experiență cât mai plăcută, în afară de elementele cu care a venit organizatorul, municipalitatea a amenajat patinoarul, care poate fi folosit gratuit de toți doritorii, a adus o parte din decorurile de iarnă, precum și o serie de artiști extrem de îndragiți: NICOLAE VOICULEȚ, VIORICA MACOVEI, TRUPA NADA , ANDIA, IONUT GALANI, THEO ROSE & ROZ GVNG , ALINA EREMIA, MARIO FRESH și PAULA SELING”, se mai arată în comunicatul Primăriei Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6057 secunde