Târgul de Crăciun - o experienţă magică, în prag de sărbători

109866
1

Articole de la același autor

Sute de constănțeni s-au bucurat, în ultimele zile, de o experiență unică la Târgul de Crăciun, care a fost inaugurat, de curând, în parcul de lângă Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. Din prima zi de când s-a deschis, seară de seară, zona a fost luată cu asalt de sute de copii, însoţiţi de părinţi, bunici, fraţi şi surori. Cu toţii sunt fermecaţi de luminiţele viu colorate, care au îmbrăcat bătrânul parc în haine de sărbătoare.





Potrivit Primăriei Constanţa, toată luna decembrie, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, creată special pentru locuitorii vechii cetăţi a Tomisului, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorilor de iarnă. Astfel, când seara se lasă şi se aprind luminile, locul devine o mică feerie: fațadele clădirilor sunt înfrumusețate de sute de decorațiuni, mirosurile de mirodenii atrag ca un magnet, la fiecare colţ, iar colindele răsună, şi ele, mai tare ca oricând, pentru a aminti că ne aflăm în cea mai frumoasă lună din an. Nu mai zicem de bunătățile cu aromă de scorțișoară, gogoşile pentru pitici, turtă dulce, bomboane şi acadele, care fac deliciul fiecărei seri. Desigur, nici cei mari nu au fost uitaţi, lor li se oferă o cană caldă de vin fiert sau alte băuturi, care să le încingă şi mai tare cheful de distracţie.



Deci aveţi unde petrece, aveţi şi muzică live, pentru că în faţa teatrului a fost amenajată o scenă pe care evoluează diferiţi artişti. Trebuie însă să vă pregătiţi din timp şi portofelele, pentru că toate deliciile din jur costă.



Reamintim că, până pe 25 decembrie, această zonă va reprezenta locul unde lumea poate petrece momente speciale alături de prieteni și familie.



Oricum, cine ajunge la Târgul de Crăciun va putea spune cât de magică este experiența de a se plimba printre căsuțele din lemn în stil cabană, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, răsună cele mai cunoscute colinde. Mai mult decât atât, parcul le dă copiilor posibilitatea de a se da câteva ture în trenulețe sau în caruselul magic, de a admira ieslea decorativă a Naşterii Mântuitorului sau de a intra în cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun.



Potrivit Primăriei Constanţa, pe lângă spectacole de dans, reprezentanții minorităților vor pregăti spectacole speciale, iar ansamblurile de muzică vă așteaptă în serile de weekend, până la sărbători. Diversitatea este completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi. Programul târgului este următorul: miercuri-vineri 16:00-23:00, iar în weekend poate fi vizitat între orele 12:00-23:00. De asemenea, zilnic, între orele 16:00 - 17:30, vor avea loc ateliere creative pentru copii, în căsuța lui Moș Crăciun.


 



Comentează știrea

gica
6 decembrie 2022
mariti temperatura

Caloriferele au 35 de grade, afara sunt 4 grade care “se simt ca minus 1”, tremuram in casa cu caloriferele in functiune asa ca am fost obligat sa pun radiatorul, apa calda are tot 35 de grade iar dusul este o tortura; mariti temperatura la calorifere si apa calda cu cel putin vreo 10 grade magarilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5849 secunde