Primarul Vergil Chițac: "Am lansat achiziţia pentru lucrările de demolare a stadionului Gheorghe Hagi"

677
1
Primarul Vergil Chițac:
Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a avut o întâlnire cu patronul echipei FC Farul, Gheorghe Hagi, preşedintele formaţiei de la malul mării, Gheorghe Popescu şi ministrul Sportului, Eduard Novak, în care s-a discutat despre demolarea stadionului "Gheorghe Hagi" din Constanţa. Mai exact s-a uract pe platforma de achiziţii publice caietul de sarcini pentru demolarea arenei de pe litoral.


"În urmă cu puțin timp, am urcat pe platforma de achiziții publice caietul de sarcini pentru demolarea stadionului “Gheorghe Hagi”. Vă asigur de pe acum că lucrările vor proteja mediul și locuitorii din zonă și că vor urmări toate normele în vigoare. Estimez că vom finaliza demolarea stadionului la jumătatea anului viitor, urmând ca, din acel moment, să lăsăm constructorului loc să se desfășoare.

Înainte de toate acestea, împreună cu domnii Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, l-am vizitat pe ministrul Sportului, Eduard Novak. Domnia sa va trebui să inițieze HG de demolare. Dar, din câte se vede, se pare că deja l-am convins", a spus Vergil Chiţac.

Comentează știrea

Tot Ei
10 noiembrie 2022
Erorile neamului vanzator

Dărâmați și stadionul făcut langa Ovidiu? Ar fi bine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8073 secunde