ATENȚIE ȘOFERI! Au început restricțiile de circulație cu prilejul Zilei Constanței

774
ATENȚIE ȘOFERI! Au început restricțiile de circulație cu prilejul Zilei Constanței - restrictiidecirculatie1-1652879069.jpg
În perioada 20-22 mai, constănțenii pot participa la o serie de activități antrenante, cum ar fi spectacole în aer liber, expoziții, competiții sportive, iar pentru buna desfășurare a acestora, este nevoie de măsuri care vizează asigurarea unui climat de siguranță. Astfel, în perioada 19 mai-22 mai, ora 22:00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe următoarele străzi: strada Arhiepiscopiei, tronsonul cuprins între strada Profesor Doctor Ioan Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta; strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, la intersecția cu strada Profesor Doctor Ioan Cantacuzino; strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.

De asemenea, traficul rutier va fi deviat pe traseul strada Arhiepiscopiei- strada Profesor Doctor Ioan Cantacuzino- strada Revoluției din 22 Decembrie 1989- strada Grigore Tocilescu. Totodată, restricții de circulație vor fi instituite și în Piața Ovidiu. În perioada 20 mai - 23 mai, se vor bloca următoarele artere de acces: strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, la intersecția cu strada Crângului; strada Vasile Canarache, la intersecția cu strada Petru Rareș; strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Sulmona; strada Traian, la intersecția cu strada Sulmona; bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Sulmona; strada Arhiepiscopiei, la intersecția cu strada Crângului.

Apoi, sâmbătă, 21 mai, în intervalul orar 16:00-18:00, se vor lua măsuri de restricționare a traficului auto, după cum urmează: bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Traian; strada Termele Romane, la intersecția cu Șoseaua Portului; strada Remus Opreanu, la intersecția cu strada Lebedei; strada Lebedei, la intersecția cu Portul Turistic Tomis; strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Sulmona.

Potrivit Primăriei Constanţa, pentru ca bulevardul Tomis să găzduiască activitățile sportive organizate cu prilejul Zilei Constanței, în perioada 20 mai, ora 22:00 - 23 mai, ora 05:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor. Totodată, în aceeași perioadă traficul rutier va fi restricționat pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5166 secunde