Sancţiuni pentru persoanele care aruncă gunoiul pe domeniul public

233
Sancţiuni pentru persoanele care aruncă gunoiul pe domeniul public - sanctiuni-1630343095.jpg
În cursul săptămânii trecute, poliţiştii locali au aplicat un număr de 159 de sancţiuni persoanelor fizice şi juridice, în valoare totală de 328.900 lei. O sancţiune a fost aplicată conform Legii nr. 211/2011 privind gestionarea deşeurilor, alte 136 sancţiuni au fost date pentru scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi, dar în alte tipuri de recipienţi (saci, cutii, bidoane etc), în timp ce 19 sancţiuni s-au aplicat persoanelor fizice şi juridice, proprietare ale imobilelor nesalubrizate. Desigur, alte trei persoane au primit amenzi pentru depozitarea temporară pe domeniul public a sacilor de gunoi.

Pentru a evita aceste situaţii neplăcute, sunteţi rugaţi să nu mai aruncaţi gunoiul pe stradă, să nu mai depozitaţi sacii menajeri cu deşeuri pe domeniul public sau la colţurile străzilor. În plus, constănţenii care locuiesc la case au obligaţia de a scoate gunoiul doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate şi în recipienţi speciali.

Pentru a semnala orice fel de situaţii, sunaţi la numerele de telefon 0241/484.205 şi 0341/922 sau trimiteţi mail la adresa politia.locala@primaria-constanta.ro.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2811 secunde