Sărbătoriți Ziua Femeii la Scoica Ballroom!

322
Sărbătoriți Ziua Femeii la Scoica Ballroom! - sarbatoriti1-1551465114.jpg

Articole de la același autor

A mai rămas doar o săptămână până la data de 8 martie, o zi în care toate doamnele și domnișoarele sunt invitate la distracție. Așa că, dragi constănțence, luați-vă prietenele și haideți să vă bucurați din plin de ziua dedicată vouă!


Anul acesta, La Scoica Land organizează Ziua Femeii în compania artiștilor de la Polifonic Band. Aceștia vor adopta, special pentru dumneavoastră, un repertoriu muzical extrem de variat, incluzând aproape orice gen muzical: folclor românesc (hore, sârbe) muzică grecească, muzică macedonească, evergreens, pop, dance, blues, jazz, rock&roll, latino, muzică ușoară românească și internațională etc. 


Reprezentantele sexului frumos se vor putea bucura atât de un program artistic extraordinar, cât și de un meniu atractiv, format dintr-un aperitiv apetisant, după care va urma un rulou de pulpă de pui umplută cu ciuperci și mozzarela, cartofi la cuptor și salată. Desigur, invitatele vor putea savura și un delicios tort și vor avea la dispoziție o mulțime de răcoritoare ori băuturi alcoolice. Prețul unui bilet este 120 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Martie 2019
Stire din Social : Fuego cântă la Mangalia de Ziua Femeii
Pagina a fost generata in 0.42 secunde