Se caută muncitori în agricultură pentru Spania

257
Se caută muncitori în agricultură pentru Spania - secautacapsunari-1453314098.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care sunt interesați de un loc de muncă în străinătate și nu au pregătire specifică pot alege unul din cele 800 de posturi în agricultură, în Spania, la cules de căpșuni. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a primit o ofertă de 800 de locuri de muncă pentru muncitor necalificat în agricultură. Perioada de lucru este de aproximativ trei luni, începând din 15 februarie 2016. Cazarea este oferită de angajator, contra sumei de 1,6 euro pe zi. Salariul este de 40 euro brut pe zi, plătibil la două săptămâni. Contribuțiile datorate sunt de 2 la sută impozit pe venit și asigurarea socială, de 113 euro. Timpul de lucru este de 6,5 euro pe zi, cu pauză de o jumătate de oră, 39 de ore pe săptămână, împărțite în șase zile. Programul începe la primele ore ale dimineții.

"Se vor organiza două selecții: la Călărași, luni, pe 25 ianuarie, și la Craiova, în zilele de 27 - 28 ianuarie. Pot participa atât persoanele care dețin NIE, cât și cele care nu au mai lucrat în Spania. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp", explică directorul executiv adjunct al AJOFM Constanța, Gheorghe Bușu.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul AJOFM Constanța, pe strada Lacului nr. 14, Compartimentul Eures, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul Eures - Elena Tudose, telefon 0241/481.553.

Data limită până la care persoanele se pot prezenta la sediul AJOFM Constanța este 22 ianuarie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5061 secunde