Se caută recenzori. Cu cât sunt remuneraţi pentru munca prestată

430
Se caută recenzori. Cu cât sunt remuneraţi pentru munca prestată - secautarecenzorijpg1-1651663712.jpg
În această perioadă, Primăria Municipiului Constanța încheie contracte de prestări servicii pentru recenzorii care vor realiza colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor din municipiul Constanța.

De precizat că plata acestora se face în funcție de numărul de chestionare completate prin interviu față în față, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade diferite, la un tarif: 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”, inclusiv „Secțiunea pentru recenzarea spațiului de locuit”.

De precizat că locul de desfășurare a activității este pe teren. Condițiile necesare pentru a fi recenzor sunt următoarele: vârsta minimă 18 ani; minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu) - condiție eliminatorie; să nu aibă cazier judiciar - condiție eliminatorie; să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete; abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată; capacitatea de a stabili contacte inter-personale, de a fi cordial, plăcut, metodic şi riguros. De asemenea, este necesar ca aceştia să dispună de un telefon mobil și de o adresă de email pe care să le utilizeze pentru comunicare şi mai ales să fie rezistenţi la stres şi lucru sub presiune. În plus, în zonele/comunitățile cu populaţie de altă etnie decât cea română, cunoaşterea şi a limbii acelei etnii şi a specificului etniei respective reprezintă un avantaj în desfăşurarea muncii sale pe teren. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4694 secunde