Se depun documentațiile pentru comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă

338
Se depun documentațiile pentru comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă - x-operatori-1699515972.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Autorizare Activități Economice din cadrul Primăriei municipiului Constanța le reamintesc operatorilor economici interesați că, începând din data de 13 noiembrie, la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall se depun documentații pentru comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă.

Operatorii economici pot opta pentru maxim un amplasament/zonă și maxim trei amplasamente pe firmă. Documentaţia va conține următoarele acte: cerere tip; certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului; actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262).

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr.614/2022 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Constanța în anul 2023 - Anexa nr.8, respectiv: 300 lei taxa de autorizare pentru desfăşurarea de activităţi temporare; un leu/mp/zi pentru zona A; un leu/mp/zi pentru zona B.     

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5996 secunde