"Semn al Păcii" uman, pe plaja "Modern"

775

Articole de la același autor

Pe data de 21 septembrie, JCI Constanța, în colaborare cu Comunitatea Elenă "Elpis" Constanța și Primăria Constanța, vă așteaptă pe toți pe plaja "Modern", să faceți parte din încercarea de a stabili un nou record Guinness. Ziua este în special aleasă pentru că, în această dată, se sărbătorește Ziua Internațională a Păcii. Acesta este și motivul pentru care organizatorii s-au gândit să marcheze acest eveniment cu un "Semn al Păcii" uman, demn de admirația întregii lumi. 
Acțiunea va avea loc de la ora 15.00. 


Un alt motiv pentru care a fost aleasă această zi este că JCI este creatorul campaniei internaționale "Peace is Possible", prin care tinerii de pretutindeni sunt îndrumați spre găsirea a noi modalități de menținere a unui climat armonios în comunitățile din care fac parte. 


Până acum, recordul a fost de 1.000 de persoane, dar, de data aceasta, se dorește depășirea acestui număr cu cât mai mult cu putință. 


"De aceea avem nevoie de tine și de toți cei care vor să ne fie alături în ziua în care vom trece Constanța pe filele Guinness Book of Records", au declarat cei de la JCI. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4229 secunde