Proiect ANPC

Site despre modalitățile de promovare înșelătoare

316
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor intenționează să lanseze un site despre agenții economici care își păcălesc clienții. Practic, consumatorii vor fi informați în legătură cu modalități de promovare înșelătoare folosite de unii operatori economici. 


De asemenea, ANPC dorește să implementeze un nou mod de înregistrare și soluționare a reclamațiilor. Iar în perioada următoare, comisarii OPC, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Anti-Doping din România, vor lua la puricat toate sălile de fitness și sport pentru verificarea consumului de substanțe interzise. În plus, va fi dezvoltat un proiect împreună cu experți din alte state europene care să ofere un model pentru consumatorul român. Parteneriatul constă atât în consiliere, cât și în găsirea fondurilor europene necesare. Programul va viza categorii de consumatori vulnerabili-bătrâni, persoane cu dizabilități și tineri. 
Cu prilejul bilanțului de șase luni de când a preluat șefia ANPC, Bogdan Cristian Nica a anunțat că au fost descoperite numeroase nereguli în cadrul comisariatelor județene și al autorității naționale. Astfel, auditul intern a scos la iveală faptul că se acordau sporuri salariale și promovări nejustificate în funcții și nu erau respectate hotărâri definitive ale instanței, prin care foști angajați ai ANPC nu au fost repuși în funcție după ce au primit hotărâri definitive ale instanței. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Social : Țepe cu produse tradiționale
Marţi, 15 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Câte E-uri conțin chipsurile
Pagina a fost generata in 0.5932 secunde