Situație fără precedent! Ambulanțele nu vor mai prelua răniți din Poiana Brașov începând cu 1 decembrie 2023

343
Situație fără precedent! Ambulanțele nu vor mai prelua răniți din Poiana Brașov începând cu 1 decembrie 2023 - aglomeratieski-1700400768.jpeg

Articole de la același autor

Începând cu 1 decembrie 2023, microstația de Ambulanță din Poiana Brașov va fi desființată. Motivul este încă necunoscut.


Echipajele medicale ale Ambulanței vor ajunge mai târziu la situațiile de urgență din Poiana Brașov, după ce microstația din stațiune a fost desființată, a precizat preşedintele grupei sindicale Solidaritatea Judeţeană SAJ Braşov, Georgiana Loredana Toflea.


„Dacă stăm să ne gândim la un număr mediu de intervenții pe zi, un-deva la 15 – 20 de intervenții, da, noi suntem ajutați pe partea de Poiana Brașov și de colegii de la SMURD. SMURD-ul are în Poiana Brașov două echipaje de prim ajutor și noi o ambulanță cu asistent și ambulanțier”, a explicat reprezentanta sindicatului.


Poiana Brașov rămâne fără substația de Ambulanță, chiar înainte de deschiderea sezonului de schi.
Ambulanţierii braşoveni au aflat recent, că microstaţiei din Poiană îi va fi suspendată activitatea pe o perioadă nedeterminată.


Asta înseamnă că echipajele medicale vor ajunge mai târziu la situațiile de urgență din stațiune. Motivul închiderii este necunoscut, dar se vehiculează că întreţinerea substaţiei are costuri destul de ridicate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde