SPIT. Cum se poate plăti taxa de rezervare a locului de parcare

386
SPIT. Cum se poate plăti taxa de rezervare a locului de parcare - spit-1456493565.jpg

Articole de la același autor

Taxa rezervare loc parcare (parcare curentă) se achită la Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța, în urma preluării responsabilității încasării acesteia, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 312/2015. Astfel, înștiințările de plată pentru anul 2016 cuprind și sumele datorate în acest sens.


Plata taxei se face până la 31 martie 2016, urmând ca după această dată să se calculeze majorări de întârziere în cuantum de 1 la sută, pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență.

Autorizația se reînnoiește automat pentru anul următor în situația în care solicitantul nu renunță expres la aceasta până la data de 15 decembrie a anului în curs și are achitată taxa pentru anul curent.


În vederea achitării taxei contribuabilii pot opta pentru una din modalitățile de plată:

1. Online, pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/Plata online a impozitelor" sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, în urma autentificării cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online;

2. Prin intermediul cardului bancar, în cadrul centrului comercial Maritimo, la standul SPIT amenajat în zona Cafeteria Auchan, de luni până duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00.

3. Prin intermediul telefonului mobil, folosind aplicația Etax Mobile SPIT Constanța disponibilă la instalare pe AppStore pentru iOS și pe Play Store pentru Android;

4. Prin ordin de plată, beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.

5. Prin numerar:

- la stațiile OMV-Petrom din Municipiul Constanța, prin Westaco Express;

- la agențiile băncii Garanti Bank;

- la toate oficiile Poșta Română.

6. Prin numerar sau prin intermediul cardului bancar, la orice agenție fiscală SPIT.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde