Stagiul de practică, primul pas în carieră

164

Articole recomandate

Tinerii studenți sau absolvenți care vor să se familiarizeze cu mediul de lucru specific domeniului de studiu pot opta pentru un program de internship. Plătit sau nu, el oferă, pe lângă o experiență profesională care dă valoare CV-ului, o mulțime de aptitudini sociale și personale care vor fi de folos în căutarea unui viitor loc de muncă.

Organizația non-guvernamentală Mare Nostrum a lansat un nou stagiu de internship, care se va desfășura în perioada 1 februarie - 30 aprilie. Stagiul se adresează tuturor celor preocupați de protejarea mediului înconjurător, care vor să acumuleze noi cunoștințe și să lege prietenii. Organizația pune la dispoziție posturi în domeniile PR și Comunicare, Proiecte Europene, Educație de Mediu și Administrativ. Cei interesați pot să aplice până la data de 22 ianuarie, iar candidații selectați vor fi supuși unui interviu.

ONG Mare Nostrum a fost desemnată pentru a treia oară Organizația Anului, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului care avut loc luna trecută.

Alexandra ZAMFIR

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Social : Pădurea vine în Oraș!
Pagina a fost generata in 0.4656 secunde