Sute de kilograme de carne și pește stricate, distruse de inspectorii sanitar-veterinari

134
1

Articole de la același autor

Aproape 100 de restaurante, magazine și depozite alimentare au fost verificate în numai cinci zile de inspectorii sanitar-veterinari. Au fost vizate două cantine, o unitate de tip catering, o unitate tip bufet, un snack bar, 16 super sau hipermarketuri, 11 laboratoare de cofetărie și patiserie, opt magazine alimentare, o unitate de procesare carne, o carmangerie, o măcelărie, șase pescării, un transportator de animale vii, cinci unități de fabricare pâine și specialități, două depozite semințe de consum, o unitate de prelucrare și conservare fructe și legume, o unitate de morărit și două depozite de legume fructe.

"În urma controalelor au fost depistate neconformități și au fost aplicate mai multe amenzi contravenționale. De asemenea, au fost confiscate și retrase de la vânzare peste 8.220 kg de carne și produse din carne, 2.226 kg de produse lactate, 2.267 de kg de pește și produse din pește și câteva zeci de cofraje de ouă. Valoarea acestora este în cuantum de 133.899 lei. Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare", explică directorul executiv al DSV Constanța, dr. Geronimo Brănescu. 

Comentează știrea

Constantean
15 noiembrie 2016
Nume

Dece nu este scris si numele celor care atenteaza la sanatatea publica prin vinderea de produse alterate la mii sau zeci de mii de persoana?! Sau DSV mai ia spaga ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9709 secunde