Controale drastice în restaurantele din Constanța. Amenzi de mii de lei

224
Controale drastice  în restaurantele din Constanța. Amenzi  de mii de lei - controaledrastice-1472486538.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de unități de alimentație publică, supermarketuri, magazine și depozite alimentare au fost verificate de inspectorii sanitar-veterinari în ultimele zile. Este vorba despre 78 de restaurante, trei pensiuni, cinci pizzerii, 19 unități fast-food, patru braserii, șapte unități tip bufet, o unitate tip bistro, trei baruri, un beach bar, trei cantine, 20 de super și hipermarketuri, 25 de magazine alimentare, 11 laboratoare de patiserie și cofetărie, patru depozite alimentare, trei brutării, patru unități de fabricare vin și o fabrică produse zaharoase.

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța au găsit numeroase nereguli, de la manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare, comercializarea direct către consumatorul final a produselor alimentare în spații neaprobate sau neigienizate până la nerespectarea condițiilor de igienă în spațiile de producție și depozitarea în condiții necorespunzătoare a acestora.

"Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 2.400 de lei și au fost confiscate și retrase de la vânzare aproape șase tone de carne și produse din carne, 1,6 tone de produse lactate, 1.124 de kilograme de pește și produse din pește și sute de cartoane de ouă. Valoarea acestora este în cuantum de 97.291 de lei, iar produsele au fost distruse prin incinerare", explică directorul executiv al DSVSA Constanța, dr. Geronimo Brănescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5123 secunde