Ce servesc la masă turiștii din Mamaia și Mangalia? Au fost confiscate tone de mâncare

401
1
Ce servesc la masă turiștii din Mamaia și Mangalia? Au fost confiscate tone de mâncare - dsv-1467651629.jpg

Articole recomandate

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța au realizat, în ultima săptămână, controale și verificări la 344 obiective, de la restaurante și pizzerii până la beach-baruri și depozite alimentare. În urma acțiunii, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.600 lei și un număr de 7 avertismente. 


De asemenea, în cadrul "Comandamentului Sezon Estival 2016", medici veterinari oficiali, din cadrul DSVSA Constanța, împreună cu medicii veterinari oficiali detașați, au desfășurat activități de control în unități de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare și comercializare a produselor alimentare la un număr de 171 de operatori din industria alimentară.


Controalele au vizat: 86 restaurante, 16 unități tip fast-food, 6 braserii, 17 unități tip bufet, 1 pizzerie, 3 baruri, 4 beach baruri, 2 pensiuni, 26 magazine alimentare, 5 laboratoare cofetărie/patiserie, 2 cofetării/patiserii, 1 cantină, 1 supermarket, 1 depozit alimentar, unități localizate în cele 5 zone de interes turistic Mamaia Nord, Mamaia Sud, Eforie, Costinești și Mangalia.


În urma controalelor s-au constatat neconformități cu privire la nerespectarea condițiilor de igienă în spațiile de producție, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, depozitarea în condiții necorespunzătoare a acestora, precum și comercializarea necorespunzătoare a peștelui. 


Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost aplicate un număr de 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.600 de lei și un număr de 7 avertismente. 


Au fost confiscate și retrase de la vânzare următoarele produse alimentare: carne și produse din carne - 4.363 kg, lapte și produse lactate - 1.160 kg, pește și produse din pește - 707 kg, ouă - 69 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 49.807 lei.


Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare. 


Comentează știrea

DODO
5 iulie 2016
la asa clienti asa marfa

nesimtitul din imagine nu stie ca la masa NU se vine in costum de plaja (la fel si cea din fundal) bunul simt trebuie sa te faca sa nu intorci matele pe dos celor de la alte mese Sa-ti expui celulita , pielea jupuita sau cosurile de pe spate la masa este un gest de maxima mirlanie In restaurantele din statiunile normale din strainatate NU este acceptat astfel de comportament ( lupta se duce cu turistii romani care cred ca daca au platit pot face ce vor) deasemenea NU se intra asa nici in magazine femeile se pot acoperi cu ceva in jurul soldului dar fufele mindre de corpul lor cauta sa atraga atentia fara sa priceapa ce penibile sint Chiar si barbatii sint dizgratiosi cu burtile revarsate peste un sort care nu le poate sustine Trebuie sa invatam sa fim civilizati !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3835 secunde