Tabără pentru 30 de copii care nu au văzut niciodată marea, organizată la Constanța

151
Tabără pentru 30 de copii care nu au văzut niciodată marea, organizată la Constanța - tabara-copii-defavorizati-1685523737.jpg

Articole de la același autor

În perioada 25 – 30 august, la Constanța va avea loc o tabără de vară pentru 30 de copii defavorizați din Drăgășani, județul Vâlcea și din București. Tabăra de vară va fi organizată de către Consiliul Județean Constanța, în colaborare cu Asociația Europeană Pentru Protecția Familiei.

Zilele acestea, directorul executiv al Asociației Europene Pentru Protecția Familiei, Mihai Căldăraru, a avut o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, pentru a pune la punct un proiect dedicate copiilor defavorizați.

Tabăra de vară pentru copii proveniți din medii vulnerabile este va fi organizată în cadrul campaniei umanitare „DIN SUFLET PENTRU SUFLET”, realizată în parteneriat cu Asociația Cataleya / Yris. Beneficiarii proiectului vor fi 30 copii proveniți din medii vulnerabile care nu au văzut niciodată marea. Pentru aceștia, tabăra va fi o oportunitate de a-și dezvolta diverse abilități, de a socializa și de a lega noi prietenii. Copiii vor fi coordonați de profesori - psihologi voluntari. Evenimentul social reprezintă și o modalitate de a crea un mediu favorabil între zonele rurale și urbane, unde copiii și tinerii își pot dezvolta talentele și chiar își pot îmbunătăți sănătatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3062 secunde