Taxele și impozitele locale, achitate de acasă sau de la birou, prin serviciile online

228
Taxele și impozitele locale, achitate de acasă sau de la birou, prin serviciile online - taxelesiimpozitelelocale-1572031938.jpg

Articole de la același autor

Dacă sunteți mereu pe fugă și nu vă place să întârziați la cozi și ghișee, puteți folosi serviciile online puse la dispoziția Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.


Astfel, pe site-ul www.spit-ct.ro, aveți posibilitatea de a plăti de acasă sau de la birou impozitele, dar și de a vizualiza istoricul plăților efectuate și patrimonial cu care sunteți înregistrați. La secțiunea Plată amenzi/alte taxe, pot fi  achitate amenzile de circulație, taxele judiciare de timbru, taxele de urgență, taxa de tramă transport marfă, etc.


Dacă aveți nevoie de un certificat de atestare fiscală, altele decât pentru vânzare, le găsiți la secțiunea Certificat fiscal, iar, pentru depunerea declarațiilor fiscale și atașarea documentelor justificative aveți o secțiune specială. În cazul în care vreți să vă înscrieți în audiență la conducerea instituției sau la unul dintre șefii de compartimente, să verificați stadiul documentelor înregistrate ori să verificați autenticitatea certificatelor de atestare fiscală emisă, a fișelor de înmatriculare sau autorizațiile de tramă stradală, aveți pentru fiecare dintre aceste operațiuni câte o secțiune specială.


În plus, cu eTax Mobile, pot fi efectuate plăți prin intermediul aplicației e-Tax, dezvoltată pentru telefoanele cu sistem de operare Android și iOS, poate fi vizualizat istoricul plăților efectuate și pot fi aflate ultimele noutăți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5034 secunde