Termenul de depunere a cererilor pentru schema de ajutor minimis, 1 aprilie

243
Termenul de depunere a cererilor pentru schema de ajutor minimis, 1 aprilie - spit-ajutor-minimis-1709820042.jpeg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii asupra faptului că a fost aprobată Hotărârea Consiliului Local nr. 81/2024 privind aprobarea schemei de ajutor de minimis pentru acordarea reducerilor la plata impozitului pe clădiri și a impozitului pe teren pentru întreprinderile care activează pe raza administrativ-teritorială a municipiului Constanța. Aceasta constă în reducerea cu 60% a impozitului pe clădiri și a impozitului pe terenurile aferente acestora, utilizate pentru prestarea de servicii turistice pentru o perioadă de cel puțin șase luni într-un an calendaristic.

Schemă se aplică întreprinderilor care dețin în proprietate clădiri și terenuri aferente acestora care sunt utilizate pentru prestarea de servicii turistice în municipiul Constanța pe o perioadă de cel puțin 6 luni în cursul unui an calendaristic, întreprinderi care au calitatea de contribuabili ai bugetului local al municipiului Constanța.

Cererile și documentele necesare pot fi depuse pe adresele de e-mail ale agențiilor fiscale sau prin poștă cu confirmare de primire. De asemenea, actele pot fi depuse și la birourile de registratură/informații ale Agenției Fiscale nr. 1 din Centrul Comercial Tom (Carrefour), Agenției Fiscale nr. 3, din Centrul Comercial Tomis Mall, Agenției Fiscale nr. 4 din strada Soveja nr. 104, bloc 44, parter și Agenției nr. 6, din bulevardul Tomis nr. 112. Actul normativ poate fi consultat pe site-ul instituției, secțiunea Transparență Decizională/Proiecte de acte normative adoptate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4097 secunde