"Toți cei care au FACEBOOK sunt niște tembeli" - declarație incredibilă a unui deputat PSD

18398
4

Articole recomandate

Prezent în cadrul unei emisiuni pe un post de televiziune local, deputatul PSD Adrian Solomon a ținut sa împărtășească părerea lui în legătura cu rețeaua de socializare.


" Cel care are Facebook nu mai are relații cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are ploaie, întuneric. Nu mai are nimic. El stă cu ochii în televizorul ăla. Dacă cineva a dorit să facă din niște oameni normali niște tembeli, a reușit! Prin acest sistem. Tocmai prin faptul că te captează, te atrage prin tot felul de glumițe, de lucruri simpatice, îți mai bagă câte un mesaj de ăsta, rezist și nu știu ce și atuncea, hashtag diribao scrie pe tine. Și toată lumea are tendința să folosească în exces. Odată ce ai intrat , nu te mai desparți. Mie îmi e mai bine așa. Că dacă mă apuc să comentez, vă dați seama ce iese! Mai degrabă să nu am Facebook decât sa am", și-a încheiat pledoaria social-democratul Solomon.




Comentează știrea

Ion
10 octombrie 2017
Declaratie deputat

Nu toti deputatii stau in casele ANL.

Balteanu Stelian
11 octombrie 2017
Replica

Pesedistul asta de Solomon nu vrea fb foarte probabil pt ca i-ar trada analfabetismul.Ca sa ai fb trebuie sa Cunoști un minim de gramatica si ortografie.Sictir!!!!!!!

Colt Alb
13 octombrie 2017
somnul ratiunii

Solomon, asta chiar este deputat? Valeuu... Asta da batjocura la adresa natiunii... proces de indobitocire .. iar afisul PSD pe care este pozat este total indobitocitor si el

gramatica
15 octombrie 2017
hai lasati

Se dau teste de gramatica si ortografie la inscrierea pe fb :(

Răspuns la: Replica
Adăugat de : Balteanu Stelian, 11 octombrie 2017
Pesedistul asta de Solomon nu vrea fb foarte probabil pt ca i-ar trada analfabetismul.Ca sa ai fb trebuie sa Cunoști un minim de gramatica si...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3367 secunde