Traseu modificat pentru autobuzele de pe linia 3, din cartierul Palazu Mare

446
Traseu modificat pentru autobuzele de pe linia 3,  din cartierul Palazu Mare - ratc-1462287381.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța modifică traseul liniei 3, care circulă prin cartierul Palazu Mare. Măsura este luată la dorința călătorilor.

"Având în vedere solicitările unor instituții și locuitori din cartierul Palazu Mare, începând de mâine, modificăm traseul liniei 3 prin cartierul Palazu", explică directorul general al RATC Con-stanța, Ovidiu Cristian Tănase.

Potrivit acestuia, autobuzele vor circula de la sensul giratoriu de pe bulevardul Tomis, din dreptul străzii Dumbrăveni pe DN2A, până în dreptul străzii Alexandru Sahia, apoi pe strada Alexandru Sahia, până la strada Sentinelei, apoi până la Spitalul de Pneumoftiziologie. Returul se face pe vechiul traseu, pe strada Sentinelei, strada Dumbrăveni, bulevardul Tomis.

Stațiile noi vor fi amplasate pe DN2A, după sensul giratoriu din dreptul străzii Dumbrăveni, pe DN2A, în dreptul Camerei de Comerț, pe strada Alexandru Sahia, în dreptul numărului 42, pe strada Alexadru Sahia, în dreptul numărului 23 și pe strada Sentinelei, în dreptul Spitalului de Psihiatrie.

"Traseul are un caracter provizoriu, urmând a se definitiva ulterior", adaugă directorul RATC. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7286 secunde