Trei medici constănţeni, premiaţi la Conferința Națională de Medicină de Urgență de la Iaşi

9153
Trei medici constănţeni, premiaţi la Conferința Națională de Medicină de Urgență de la Iaşi - x-recunoastere-1698664236.jpg

Articole de la același autor

La finalul celei de a IX-a ediții a Conferinței Naționale de Medicină de Urgență de la Iași, de zilele trecute, secretarul de stat în MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat le-a înmânat premiile rezidenților care au excelat în concursul de lucrări științifice. Menţionăm că acest eveniment prestigios a adunat 11 centre de formare din întreaga țară, oferind o ocazie unică pentru promovarea cercetării și a excelenței în medicina de urgență. Anul acesta, premiul I i-a fost oferit reprezentantului centrului din Cluj, premiul II a ajuns la Constanța, iar premiul III, la Târgu Mureș. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a fost reprezentat de dr. Camer Salim, dr. Cristina Tase şi dr. Andreea Ureche, cu lucrarea „Când te pierzi în ape adânci, prezintă-le la Urgenţă!”.

Aceste premii reprezintă recunoașterea efortului, dedicării și a contribuției semnificative aduse domeniului medicinei de urgență. Una dintre marile recompense pentru acești tineri medici talentați este faptul că vor avea oportunitatea de a-și acoperi costurile de participare la conferințe internaționale de medicină de urgență. Acest lucru nu numai că va contribui la dezvoltarea lor profesională, dar va aduce și beneficii semnificative în avansarea practicii medicale de urgență din România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4686 secunde