Unde puteți suna dacă aveți probleme cu rețeaua de gaze

229
Unde puteți suna dacă aveți probleme cu rețeaua de gaze - undeputetisunagaze-1522942609.jpg
Compania de gaz Engie anunță că toate centrele de relații clienți vor fi închise în zilele de sărbători legale, adică vineri, 6 aprilie, și luni 9 aprilie, dar și marți, 10 aprilie, conform contractului colectiv de muncă în vigoare. Începând de miercuri, 11 aprilie, se revine la programul normal de funcționare.

De asemenea, serviciul de call-center național apelabil la numărul unic de telefon 021/9366 sau 0241/936 pentru județul Constanța va fi limitat la funcționalitățile uzuale, respectiv oferirea de informații generale despre serviciile și produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui analist al companiei.

Pentru intervențiile în caz de urgență, Distrigaz Sud Rețele, filiala de distribuție a Engie România, asigură permanența prin echipele sale la numărul unic de telefon 021/9281 pentru toate județele deservite de către companie.

În ce privește plata facturilor, o puteți face la unul din pay-point-uri sau online, prin aplicația mobile engiemobile.ro pentru un acces facil la informații utile. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2318 secunde